Ventilacija

https://klimapingvin.rs/wp-content/uploads/2020/04/ventilacija-1024x497.jpg
Mehanička ventilacija je namerni protok spoljašnjeg vazduha u zgradu koji se pokreće ventilatorom. Mehanički ventilacioni sistemi mogu uključivati ventilatore za napajanje (koji potiskuju spoljni vazduh u zgradu), izduvne ventilatore (koji izvlače vazduh iz zgrade i na taj način izazivaju jednak protok ventilacije u zgradu) ili kombinaciju oba. Mehaničku ventilaciju često obezbeđuje oprema koja se takođe koristi za zagrevanje i hlađenje prostora.

Pažljivo projektovanje i ugradnja ventilacionih kanala i opreme, obezbeđuje planirane tehničke karakteristike, samim tim i minimalne padove pritiska, što dovodi do najnižih pogonskih troškova.

Ventilacioni sistemi se uglavnom koriste za kontrolisanje kvaliteta vazduha, razređivanje i uklanjanje zagađivača u zatvorenom prostoru, takođe se može koristiti za kontrolu unutrašnje temperature, vlažnosti i kretanja vazduha radi postizanja toplotne udobnosti.

Prednosti ventilacionih sistema su takođe sprečavanje prenosa zaraza vazdušnim putem, zdravstvenih tegoba poput alergija, glavobolja, smanjenja cirkulacije vazduha, sušenja disajnih puteva, umanjenja koncentracije kiseonika u krvi itd.

Klima Pingvin ugrađuje ventilacione tehnike i opreme za distribuciju vazduha, kao i puštanje sistema u pogon i održavanje.

Kontaktirajte nas da zajedno isprojektujemo sistem koji odgovara vašim potrebama i objektu!

Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2024