Multi split sistemi

https://klimapingvin.rs/wp-content/uploads/2020/04/Residential-Solutions_RS_LR-19-1024x404.jpg

Daikin multi-split je sistem kod kojeg je moguće na jednju spoljašnju jedinicu povezati i do 5 unutrašnjih uređaja čime se omogućava istovremeno hlađenje ili grejanje više prostorija. Višespratna kuća, kancelarijski prostor ili apartmanski kompleks, bez obzira o kakvom tipu prostora ili objekta se radi, Daikin multi-split je pouzdano i energetski efikasno klimatizaciono rešenje. Jedna spoljna jedinica može da rashladi ili zagreje čitavu kuću, kancelariju ili neki drugi poslovni objekat.

Zašto je baš multi-split sistem dobar izbor za vaš prostor?

daikin-multi-sistemi

Daikin u ponudi ima širok spektar unutrašnjih uređaja koji se mogu međusobno kombinovati, a opet, sa druge strane, svaki od tih unutrašnjih uređaja ima pojedinačnu kontrolu. Mogu se kombinovati zidni, parapetni ili podplafonski uređaji, jer svaki od ovih uređaja može da se poveže na spoljnu jedinicu multi-split sistema. U skladu sa potrebama ili željama, u različitim prostorijama možemo imati različite uređaje.

ONLINE KONTROLA

Daikin multi-split sistemom možete upravljati sa bilo koje lokacije u bilo kom trenutku putem aplikacije dostupne za iOS & Android. Aplikacija Daikin Online Controller vam omogućava da kontrolišete temperaturu, režim rada, programirani raspored za svaku prostoriju pojedinačno. Svakom unutrašnjom jedinicom se može zasebno upravljati što, ne samo da obezbeđuje optimalan komfor, već i smanjuje troškove jer se hlade, odnosno greju samo sobe u kojima je to potrebno. Obezbeđena je potpuna kontrola celokupnog sistema klimatizacije samo u nekoliko klikova.

DA LI INVERTER TEHNOLOGIJA ŠTEDI NOVAC?

Umesto nepotrebnog trošenja energije na učestalo zaustavljanje i pokretanje motora, inverter podešava brzinu motora – povećava je ili je smanjuje – tako da on radi neprekidno, ali efikasnije na duži rok. Održavanjem neprekidnog rada, Daikin inverterska tehnologija smanjuje potrošnju za 30% u poređenju sa klasičnim ON/OFF sistemima. Sistemi sa inverterom konstantno prilagođavaju izlazne temperature u režimu hlađenja/grejanja temperaturi prostorije i na taj način sprečavaju rasipanje energije. U prilogu je prikaz grafikona koji bliže objašnjava na koji način funkcionišu jedinice osigurane inverter tehnologijom u odnosu na on/off sisteme.

PREDNOSTI ZA KORISNIKE

  • Svaka unutrašnja jedinica se može zasebno kontrolisati
  • Unutrašnje jedinice mogu biti različitih kapaciteta i modela
  • Instalacija unutrašnjih jedinica se može vršiti po fazama (kod objekata u izgradnji)
  • Smanjenje operativnih troškova
  • Nizak nivo buke i visoke vrednosti energetske efikasnosti
  • Spoljna jedinica se jednostavno montira na krov, terasu ili uz spoljašnji zid objekta
  • Smanjena potrošnja zahvaljujući tehnologiji invertera

Preuzeto sa sajta:  www.daikin.rs

Daikin
https://klimapingvin.rs/wp-content/uploads/2019/03/daikin-logo-o.png

Daikin Multi-split MXM, Daikin VRV IV i-series, Daikin VRV IV S-series.

Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2024