Akcija!

Hisense New Comfort 24K – DJ70BB0C

Original price was: 99.990  RSD.Current price is: 87.990  RSD.

Energetska klasa: A++/A+ (hlađenje/grejanje)

Kapacitet: 24000 BTU

Freon: R32

WiFi: Da

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Hisense New Comfort 24K – DJ70BB0C

GREJANJE NA -20°C – Superiorni kapacitet grejanja

Znate kako osećate toplinu sunca čak i u hladnom okruženju? Funkcije Hisense New Comfort 24K – DJ70BB0C  grejanja i hlađenja vam daju sličan osećaj. Mogućnost grejanja i na -20°C ili sličnim temperaturama je omogućena  tehnologijom predzagrevanja. Klima uređaj može normalno da greje čak i ako je spoljna temperatura -20°C.

PAMETNA WIFI KONTROLA Jednostavne i pouzdane WiFi komande

Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju (dostupna i na srpskom jeziku). Tako ćete moći da stvorite prijatnu atmosferu u domu pre dolaska kući ili da se brinete o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti.

SMART VOICE CONTROL – Pametna glasovna kontrola

Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.

 

Hisense New Comfort 24K – DJ70BB0C

4D AUTO SWING – Automatsko rotiranje lopatica

Automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, uređaj obezbeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog vazduha kroz prostoriju u sva četiri smera. Hisense tehnologija za distribuciju vazduha u zatvorenom prostoru pruža korisniku maksimalnu udobnost.

ACTIVE CARBON FILTER – Najbolje upijanje čestica i neprijatnih mirisa

Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvanski dim. On je savršeno rešenje za eliminisanje neprijatnog vazduha i omogućavanje uživanja u svežem i čistom vazduhu.

TIHI RAD – Smanjenje buke za vaš mir (nizak nivo buke; koji može biti i svega 19 dB)

HISMART LIFE APLIKACIJA -Pametna kontrola bilo kad i bilo gde

Hisense HISMART LIFE aplikacija dostupna je za iOS i Android telefone. Jednostavna aplikacija na srpskom jeziku omogućava vam da kontrolišete klima uređaj gde god da se nalazite. Svi Hisense modeli inverter klima uređaja na srpskom tržištu imaju integrisan Wi-Fi modul, što znači da korisnik nema dodatni trošak kupovine Wi-Fi modula, kao što je praksa kod klima uređaja koji imaju Wi-Fi ready opciju.

SMART MODE – Jedan klik za savršenu temperaturu sobe

Zgodan režim u slučaju naglog pada temperature napolju tokom dana ili za korisnike koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i Smart Mode, a specijalni logički algoritam odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora.

 

Hisense New Comfort 24K – DJ70BB0C

I FEEL – Prilagođavanje temperature daljinskim upravljačem

I Feel je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.

8°C HEATING – Štedite energiju i čuvate svoj dom od zamrzavanja

Ovaj poseban režim rada inverter klima uređaja, održava sobnu temperaturu na 8°C čak i kada je spoljna temperatura veoma niska. Omogućava manju potrošnju električne energije i sprečava oštećenje opreme u prostoriji zbog niske temperature (pogodno za vikendice).

TIMER 24H – Podesite svakodnevni način rada: ovo podrazumeva da se automatski može uključiti ili isključiti u odreženo vreme tokom dana.

DIMMER – Noćni režim za uštedu energije; „dimmer“ se nalazi na daljinskom upravljaču, pa pritiskom na to dugme isključujete displej na unutrašnjoj jedinici. Klima uređaj će štedeti energiju, a vi ćete uživati u mrklom mraku.

FULL DC INVERTER – Vrhunska tehnologija za najbolje performanse

360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

VISOKA EFIKASNOST I UŠTEDA ENERGIJE

3-DC Inverter tehnologija, Visokofrekventna tehnologija magnetne regulacije, 180° tehnologija sinusnog upravljanja talasima, Tehnologija kompenzacije obrtnog momenta niske frekvencije, Tehnologija ultra-široke regulacije frekvencije i Napredna samoadaptivna tehnologija pogona BLDC kompresora omogućavaju da Hisense klima uređaji budu još tiši i efikasniji tokom rada, što omogućava komforniju upotrebu.

Hisense New Comfort 24K – DJ70BB0C

FAST COOLING – Turbo režim za trenutnu promenu na bolje

Ova jedinstvena tehnologija slabe magnetne regulacije koristi se za rad na visokim frekvencijama pri visokiim temperaturama, čime se postiže veći kapacitet hlađenja i povećava brzina hlađenja prostorije za čak 25%.

DUAL DRAINAGE – Dva načina da se zadovolje vaše potrebe

Odvod kondenza, električni i gasni priključak sa leve ili desne strane proširuju mogućnosti prilikom ugradnje. Instalacija je jednostavna, a vi možete izabrati postavku priključaka, levo ili desno, kako najviše odgovara vašem prostoru.

HIDROFILNA ANTI-VIRUS ALUMINIJUMSKA REŠETKA – Eliminiše bakterije i donosi vam svež vazduh

LAGANO ISUŠIVANJE – Zdravija atmosfera

Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sekundi kako bi isušio isparivač. Sprečavanjem skupljanja plesni na isparivaču održaćete vazduh zdravim.

AUTOMATSKO RESTARTOVANJE – U slučaju prekida električnog napajanja, klima uređaj će nastaviti rad čim se napajanje ponovo uspostavi. Nećete morati da ručno resetujete kontrole.

AUTOMATSKA DIJAGNOSTIKA I ZAŠTITA – Hisense klima uređaji imaju mogućnost praćenja grešaka, samodijagnostike i jasnog prikazivanja kodova grešaka u realnom vremenu, čime omogućavaju brže otklanjanje problema, lakše održavanje, kao i hitno isključivanje napajanja uređaja u slučaju preopterećenja sistema, čime se osigurava maksimalna bezbednost.

1W STANDBY – Ušteda energije

U stanju pripravnosti klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5 W koristi se samo 1 W na sat, što znači uštedu energije od 80%.

 

Ukoliko ste zainteresovani za isti model manjeg kapaciteta, možete pogledati na linku:

Hisense New Comfort 18K – DJ50XA0B

Model unutrašnja jedinica DJ70BB0C
spoljašnja jedinica DJ70BB0CW
zemlja porekla Kina
Hlađenje potrošnja pri hlađenju(kW) 2,23
Grejanje potrošnja pri grejanju(kW) 2,24
Dodatne funkcije uklanjanje vlage 2,50
WiFi Da
Unutrašnja jedinica protok vazduha (m3/h) 1000
dimenzije V x Š x D (mm) 315 x 1085 x 235
težina (kg) 13
display za očitavanje temperature Da
nivo zvučne snage – buka (dB) 63
Spoljašnja jedinica dimenzije V x Š x D (mm) 630 x 940 x 385
težina (kg) 48
nivo zvučne snage – buka (dB) 68
Freon tip freona R32
količina freona u sistemu (gr) 1440
Opseg rada spoljašnji temperaturni opseg : hlađenje – grejanje od – 15℃ do + 43℃ / -20℃ do + 24℃
Instalacija maksimalno rastojanje unutr/spolj. jed.(m)

maksimalna razlika u visini jed.(m)

20m

15m

informacije o ovom klima uređaju su preuzete sa sajta https://rs.hisense.com/…

Dodatne informacije

Vrsta

Zidni

Energetska klasa

A++/A+ (hlađenje/grejanje)

Freon

R32

Inverter

Da

Kapacitet

24000 BTU

Proizvođač

Hisense

Tip

Klime

WiFi

Da

Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2024