Daikin Inverter kanalska klima FDXM60F3 / RXM60M9

316.200  RSD

Energetska klasa: A/A (hlađenje/grejanje)

Kapacitet: 21000 BTU

Opis

Daikin Inverter kanalska klima FDXM60F3 / RXM60M9

Daikin kanalski sistemi su  dizajnirani  tako  da se diskretno uklapaju u plafonski prostor. Idealno rešenje za veće ili velike stambene prostore ili kancelarije.

Takodje, najčešće ih možemo videti u poslovnim objektima kakve su banke, hoteli, veliki poslovni prostori, ali u poslednje vreme svoje prisustvo u opravdanom razlogu zauzimaju i u restoranima, školama, zdravstvenim ustanovama. Podesive su za ugradnju u plafonski prostor.

Daikin Inverter kanalska klima FDXM60F3 / RXM60M9 se jednostavno instalira, a služe i za grejanje i za hlađenje. Jedna od glavnih karakteristika im je da imaju idealan protok vazduha, a mogu se prilagoditi u novi ili već postojeći prostor / kuću.

Cilj je da ovakvi sistemi budu diskretni (u izgledu) – da ne naružuju prostor svojom robusnošću, pa su jednako prihvatljivi da budu ili u plafonu ili u podu. Ovo je jedan od najtiših vazdušnih sistema.

Daikin Inverter kanalska klima FDXM60F3 / RXM60M9 sadrži infracrveni daljinski upravljač, kablovski daljinski upravljač, nedeljni vremenski programator, centralni daljinski upravljač (preko adaptera), modul z aindikaciju rada i kvara, priključak za internet.
Pogodne su za ugradnju u spuštene tavanice, tako da su za korisnike skoro nevidljivi, osim što se vide rešetke. Klimatizovani vazduh se može ubacivati kroz više otvora za distribuciju vazduha u tavanici. Na taj način je obezbeđena ravnomerna raspodela temperature u svim delovima prostorije.

Ako ne postoji spuštena tavanica, moguće je samo na jednom delu prostorije spustiti tavanicu i postići  isti efekat koji estetski ne naružuje prostor.

Predlažemo da u donjem linku pogledate i Daikin Inverter kanalska klima FDXM50F3 / RXM50M9

Daikin Inverter kanalska klima FDXM50F3 / RXM50M9

 

Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2024