Daikin Inverter Emura Silver FTXJ50MS/ RXJ50M

273.760  RSD

Energetska klasa: A++/A+ (hlađenje/grejanje)

Kapacitet: 18000 BTU

Freon: R32

WiFi: Da

 • Opis
 • Dodatne informacije

Opis

Sa odličnim performansama, vrhunskog dizajna, Emura predstavlja savršen spoj funkcija, elegancije, visokih standarda, koji je u potpunosti uklopiv u svaki dizajn enterijera. Onako kako je podešen da radi, lako ćemo prepoznati po LED osvetljenju na dnu unutrašnje jedinice ovog klima uređaja. Crvena boja: grejanje; Plava boja: u režimu hlađenja; Zelena boja: odvlaživanje vazduha; Narandžasta boja: tajmer mod.

PAM INVERTER KONTROLA: PAM (Pulse Amplitude Modulation)  je inverter tehnologija sa unapređenim performansama grejanja i hlađenja uz bitno smanjenje potrošnje energije. (Maksimalni komfor uz minimalnu potrošnju energije).

RELUCTANCE DC MOTOR: DC motor ventilatora svojom finom rotacijom smanjuje potrošnju energije i postiže visoku efikasnost.

SWING KOMPRESOR: Jačina buke je svedena na minimum, dok se efikasnost povećava,  izbegavanjem trenja pri radu.

SENZOR POKRETA:  uočiće da li je neko u prostoriji. Kada je prostorija prazna, nakon 20 minuta jedinica se prebacuje u ekonomičan način rada, a kada se osoba pojavi u prostoriji, jedinica se vraća normalnom režimu rada. Na ovaj način se ušteda u energiji može ostvari do čak 80%.

Opremljena je fotokatalitičkim filterom za čišćenje vazduha koji je od titan-apatita, što znači da će imati veći efekat čišćenja i uklanjanja neprijatnih mirisa.

POWERFUL MODE: snažni način rada za brzo hlađenje ili grejanje. I unutrašnja i spoljna jedinica su sa tihim načinom rada. Inžinjeri i dizajniri su ovaj model (Emura) doveli do potpunog savršenstva: opcija tihog rada spoljne i unutrašnje jedinice je uspela da dostigne najniži nivo buke u čitavoj industriji proizvođača klima uređaja. Unutrašnja je svedena na nivo tihog rada do 22 dB(A), dok je spoljna jedinica sa nivoom tihog rada 43 dB(A).

Za efikasnu distribuciju vazduha i temperature podešeno je automatsko, vodoravno i vertikalno 3D strujanje vazduha, i taj „Comfort“ režim rada omogućava da vertikalni usmerivač izduvava hladan ili topao vazduh. U režimu hlađenja usmerivač se okreće vodoravno kako bi sprečio distribuciju hladnog vazduha direktno u osobe, dok se u režimu grejanja okreće vertikalno i usmerava vazduh prema podu.

Takodje, jedna of funkcija ovom klima uređaju je i noćni način rada, a da udobnost i mirne snove dizajneri su se pobrinuli da održava prijatnu temperaturu tokom noći bez prevelikog zagravanja, odnosno hlađenja prostorije. Ukoliko je ova funkcija uključena, uređaj će automatski postaviti temperaturu do 0,5°C toplije kod hlađenja, i 2°C kod zagrevanja. Na ovaj način se sprečava brza promena u sobnoj temperaturi koja može da ometa spavanje.

Spoljna jedinica na toplotnom izmenjivaču ima završnu obradu rebara antikorozivnom zaštitom.

SLIDE-SASTAV OTVARANJA: Optimalne performanse protoka vazduha osigurava pomični prednji panel. Kod uključivanja uređaja, prednji panel klizi prema napred otvarajući prostor za usis vazduha. Istovremeno, donja se klapna podiže otvarajući izduvni otvor na jedinici. Ovakav inovativni dizajn doprinosi na uštedi u prostoru i estetici.

Preko novog daljinskog upravljača možemo kontrilisati klima uređaj sa opcijama: automatski način rada; suvi program (stepen vlage će se smanjiti, bez varijacije na sobnoj temperaturi); režim hlađenja (temperatura se može podesiti od 18°C do 32°C) / grejanje (temperatura se može podesiti od 10°C do 30°C); fan način (klima uređaj se može koristiti kao ventilator – izduvavanje bez hlađenja ili grejanja); „Econo“ način (funkcija smanjuje potrošnju energije, tako da drugi uređaji koji imaju veliku potrošnju energije moda da se koriste.

Ovaj klima uređaj će uvek biti pod Vašom kontrolom bez obzira gde se nalazite i bez obzira na vreme (24/7), jer je Emura dizajnirana tako da može da se poveže kontroler preko WiFi tako da preko aplikacije na internetu  pokrećete, birate, uključujete, isključujete opcije i funkcije, obzirom da je ovo „pametna“ mašina.

Ovaj klima uredjaj se može povezati na multi sistem.

Ukoliko ste zainteresovani da pogledate kako izgleda Emura, ili želite još dodatnih informacija o ovom klima uredjaju, predlažemo da nas posetite u našem prodajnom objektu koji se nalazi u Rakovici, Beograd, ulica Hajduk Veljkova 1.

Model unutrašnja jedinica FTXJ50MS
spoljašnja jedinica RXJ50M
zemlja porekla
Hlađenje potrošnja pri hlađenju(kW) 1.432
Grejanje potrošnja pri grejanju(kW) 1.59
Dodatne funkcije uklanjanje vlage
WiFi Da
Unutrašnja jedinica protok vazduha (m3/h)
dimenzije VxŠxD (mm) 303 x 998 x 212
težina (kg) 12
display za očitavanje temperature
nivo zvučne snage – buka (dB) 40
Spoljašnja jedinica dimenzije VxŠxD (mm) 735 x 825 x 300
težina (kg) 44
nivo zvučne snage – buka (dB) 48
Freon tip freona R32
količina freona u sistemu (gr)
Opseg rada spoljašnji temperaturni opseg ≤ -15 ˚C ≤ T ≤ 45 ˚C
Instalacija maksimalno rastojanje unutr/spolj. jed.(m)
Filteri vrste Srebrni filter za uklanjanje alergena i prečišćavanje vazduha

Dodatne informacije

Energetska klasa

A++/A+ (hlađenje/grejanje)

Freon

R32

Inverter

Da

Kapacitet

18000 BTU

Proizvođač

Daikin

Tip

Klime

Vrsta

Zidni

WiFi

Da

  Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

  Kontaktirajte nas za ponudu

  Kontaktirajte nas za ponudu

  Kontakt

  011/3565-133
  Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

  Servis i servisna podrška

  © (Copyright) Klima PINGVIN 2024