Akcija!

Hisense Inverter Energy SE HiNano 9K – KA25MR0E

55.990  RSD

Energetska klasa: A+++/A++ (hlađenje/grejanje)

Kapacitet: 9000 BTU

Freon: R32

WiFi: Da

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Hisense Inverter Energy SE HiNano 9K – KA25MR0E

Hisense inverter energy se hinano klima uredjaj bela inverter klima koja uklanja bakterije

HI-NANO – Štiti vaš dom i vaše zdravlje

HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.

GREJANJE SPOLJNE JEDINICE – Pogodno za hladne zime

Na niskim temperaturama, u okruženjima visoke vlažnosti vazduha, spoljna jedinica se lako zamrzne što utiče na rad klima uređaja i čak može dovesti do kvara. Pojas za grejanje spoljne jedinice sprečava zamrzavanje i održava stabilan rad klima uređaja.

GREJANJE NA -22°C – Superiorni kapacitet za grejanje

PAMETNA WIFI KONTROLA – Pouzdane WiFi komande

Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju koja je dostupna i na srpskom jeziku.

SMART VOICE CONTROL – Pametna glasovna kontrola

Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.

Hisense Inverter Energy SE HiNano 9K – KA25MR0E

4D AUTO SWING – Automatsko rotiranje lopatica

Automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, uređaj obezbeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog vazduha kroz prostoriju u sva četiri smera.

TEHNOLOGIJA PREČIŠĆAVANJA VAZDUHA – Obezbeđen vazduh visokog kvaliteta

Vazduh prolazi kroz više filtera a svaki od njih ima funkciju da vam donese bolji i svežiji vazduh. Ovaj model klima uređaja ima 4 u 1 filter koji uključuje filter sa katehinom, filter sa jonima srebra, filter sa vitaminom C i HEPA filter. Filter sa katehinom: ima katehin koji je ekstrakt zelenog čaja i dodaje se filteru zbog svojih efekata oksidacije i sterilizacije. Aktivni enzimi prave jezgro od benzena koje upija neprijatne mirise i štetne supstance iz atmosfere. Filter sa katehinom efikasno i dugoročno presreće i steriliše čestice prašine.

Filter sa jonima srebra: Ovo je visoko efikasan sterilišući filter koji uspešno sprečava širenje bakterija. Filter sa vitaminom C: Ovo je dodatna zaštita koja proizvodi ekstremno čist vazduh. Tako čist vazduh je zdrav za kožu jer ne izaziva svrab, omekšava kožu i smanjuje stres dok donosi terapeutske benefite. HEPA filter: Visoko efikasan HEPA filter koji hvata 80% više čestica prašine od običnih filtera, osiguravajući da vazduh bude još svežiji i čistiji.

TIHI RAD – Smanjenje buke za vaš mir (nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB)

SAMOČIŠĆENJE – Dobra efikasnost uz čist vazduh

Zahvaljujući novoj generaciji Hisense premaza, nakupljena prašina / mikroorganizmi / mast može da se ukloni sa aluminijumske površine isparivača kroz ciklus zamrzavanja i odmrzavanja. Prilikom isključivanja, ventilator unutrašnje jedinice će nastaviti da radi 30 sekundi kako bi se osušio isparivač.

Hisense Inverter Energy SE HiNano 9K – KA25MR0E

HISMART LIFE APLIKACIJA -Pametna kontrola bilo kad i bilo gde

Hisense HISMART LIFE aplikacija dostupna je za iOS i Android telefone. Jednostavna aplikacija na srpskom jeziku omogućava vam da kontrolišete klima uređaj gde god da se nalazite. Svi Hisense modeli inverter klima uređaja na srpskom tržištu imaju integrisan Wi-Fi modul, što znači da korisnik nema dodatni trošak kupovine Wi-Fi modula.

SMART MODE – Jedan klik za savršenu temperaturu sobe

Zgodan režim u slučaju naglog pada temperature napolju tokom dana ili za korisnike koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i Smart Mode, a specijalni logički algoritam odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora.

I FEEL – Prilagođavanje temperature daljinskim upravljačem

I Feel je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.

TIMER 24H – Podesite svakodnevni način rada. Možete podesiti klima uređaj da se automatski uključi ili isključi u određeno vreme tokom dana.

DIMMER – Noćni režim za uštedu energije. Pritisnite taster „Dimmer“ na daljinskom upravljaču da isključite displej na unutrašnjoj jedinici.

FULL DC INVERTER – Vrhunska tehnologija za najbolje performanse

360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

Hisense Inverter Energy SE HiNano 9K – KA25MR0E

VISOKA EFIKASNOST I UŠTEDA ENERGIJE

3-DC Inverter tehnologija, Visokofrekventna tehnologija magnetne regulacije, 180° tehnologija sinusnog upravljanja talasima, Tehnologija kompenzacije obrtnog momenta niske frekvencije, Tehnologija ultra-široke regulacije frekvencije i Napredna samoadaptivna tehnologija pogona BLDC kompresora omogućavaju da Hisense klima uređaji budu još tiši i efikasniji tokom rada, što omogućava komforniju upotrebu.

FAST COOLING – Turbo režim za trenutnu promenu na bolje

Ova jedinstvena tehnologija slabe magnetne regulacije koristi se za rad na visokim frekvencijama pri visokiim temperaturama, čime se postiže veći kapacitet hlađenja i povećava brzina hlađenja prostorije za čak 25%.

DUAL DRAINAGE – Dva načina da se zadovolje vaše potrebe

Odvod kondenza, električni i gasni priključak sa leve ili desne strane proširuju mogućnosti prilikom ugradnje. Instalacija je jednostavna, a vi možete izabrati postavku priključaka, levo ili desno, kako najviše odgovara vašem prostoru.

Hisense Inverter Energy SE HiNano 9K – KA25MR0E

HIDROFILNA ANTI-VIRUS ALUMINIJUMSKA REŠETKA – Eliminiše bakterije i donosi vam svež vazduh

LAGANO ISUŠIVANJE – Zdravija atmosfera

Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sekundi kako bi isušio isparivač. Sprečavanjem skupljanja plesni na isparivaču održaćete vazduh zdravim.

AUTOMATSKO RESTARTOVANJE – U slučaju prekida električnog napajanja, klima uređaj će nastaviti rad čim se napajanje ponovo uspostavi. Nećete morati da ručno resetujete kontrole.

AUTOMATSKA DIJAGNOSTIKA I ZAŠTITA – Hisense klima uređaji imaju mogućnost praćenja grešaka, samodijagnostike i jasnog prikazivanja kodova grešaka u realnom vremenu, čime omogućavaju brže otklanjanje problema, lakše održavanje, kao i hitno isključivanje napajanja uređaja u slučaju preopterećenja sistema, čime se osigurava maksimalna bezbednost.

1W STANDBY – Ušteda energije

U stanju pripravnosti klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5 W koristi se samo 1 W na sat, što znači uštedu energije od 80%.

Ukoliko ste zainteresovani za klima uređaj većeg kapaciteta  od 12000 BTU, možete pogledati link:

Hisense Inverter Energy SE HiNano 12K – KA35XR0E

 

unutrašnja jedinica KA25MR0E
spoljašnja jedinica KA25XR0EW
zemlja porekla Kina
Hlađenje potrošnja pri hlađenju(kW) 0,59
Grejanje potrošnja pri grejanju(kW) 0,72
Dodatne funkcije uklanjanje vlage 0,9
WiFi Da
Unutrašnja jedinica protok vazduha (m3/h) 520
dimenzije VxŠxD (mm) 256 x 798 x 191
težina (kg) 9,2
display za očitavanje temperature Da
nivo zvučne snage – buka (dB) 56
Spoljašnja jedinica dimenzije VxŠxD (mm) 540 x 780 x 260
težina (kg) 31,5
nivo zvučne snage – buka (dB) 61
Freon tip freona R32
količina freona u sistemu (gr) 750
Opseg rada spoljašnji temperaturni opseg : hlađenje – grejanje od – 15℃ do + 43℃ / -22℃ do + 24℃
Instalacija maksimalno rastojanje unutr/spolj. jed.(m)

maksimalna razlika u visini (m)

20m

10m

Filteri vrste Hinano

informacije o ovom klima uređaju su preuzete sa sajta:https://rs.hisense.com/…

Dodatne informacije

Vrsta

Zidni

Energetska klasa

A+++/A++ (hlađenje/grejanje)

Freon

R32

Inverter

Da

Kapacitet

9000 BTU

Proizvođač

Hisense

Tip

Klime

WiFi

Da

Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2024