Akcija!

Hisense Inverter Energy Pro Plus Hi Nano QG35XV0E

Original price was: 74.990  RSD.Current price is: 69.990  RSD.

Energetska klasa: A+++/A+++ (hlađenje/grejanje)

Kapacitet: 12000 BTU

Freon: R32

WiFi: Da

Opis

Hisense Inverter Energy Pro Plus Hi Nano QG35XV0E

HI-NANO – Štiti vaš dom i vaše zdravlje

HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.

VISOKA ENERGETSKA EFIKASNOST – Hisense Full DC Inverter Tehnologija

Hisense Inverter Expert tehnologija čini klima uređaj efikasniji, pa je tako SEER/SOP povećan za 25%, a ušteda energije za 30%.

AI SMART – Vodi računa o svemu, ne morate da se mučite sa podešavanjima

Automatski se podešavaju temperatura, vlažnost vazduha i protok vazduha prema uslovima u prostoriji kako bi vam bilo udobno u svakom trenutku.

GREJANJE NA -22 ℃ – Nikada vam više neće biti hladno

Ovaj klima uređaj može da greje čak i kada je spoljna temperatura -22 ℃

WIFI KONTROLA – Kontrolišite svoj klima uređaj gde god da se nalazite

upravljajte svojim klima uređajem i kada ste van svog doma putem Android ili iOS aplikacije i obezbedite komforno okruženje kod kuće u svakom trenutku.

„POWER STATISTIC DISPLAY“ – Upravljanje potrošnjom energije

Podaci o potrošnji energije ovog inverter klima uredjaja se prikazuju na aplikaciji tako da ih možete proveriti u bilo kom trenutkku i upravljati potrošnjom energije kako biste smanjili troškove.

GREJAČ TACNE SPOLJAŠNJE JEDINICE – Pogodno za hladne zime

Na temperaturama oko 0°C, kada u vazduhu još uvek postoji dosta vlage, spoljna jedinica može lako da se zamrzne što utiče na rad klima uređaja i čak može dovesti do kvara. Grejač tacne spoljašnje jedinice održava stabilan rad klima uređaja i može sprečiti zamrzavanje.

4U1 FILTER – Obezbeđen vazduh visokog kvaliteta

Kombinacija četiri filtera efikasno uklanja sve vrste prašine i neprijatnih mirisa u vazduhu i osvežava vazduh unutar prostorije.

PROTOK VAZDUHA U SVIM PRAVCIMA – Postavite pravac protoka vazduha kako želite

Daljinski upravljač može da postavi različite uglove, prema gore i dole u šest pravaca, levo i desno u tri pravca, kao i pregršt opcija dotoka vazduha kako bi vaše potrebe bile zadovoljene.

PAMETAN PROTOK VAZDUHA 

Horizontalne lopatice imaju dvostruku ulogu, pa tako mogu da prepoznacu dotok vazduha prema plafonu i prema podu.

DVOSTRUKO SAMOČIŠĆENJE – Automatsko čišćenje čini i vazduh čistijim

Patentirana tehnologija dvostrukog samočišćenja efikasno uklanja prašinu, i dovodi do čistijeg i zdravijeg dotoka vazduha.

ANTIBAKTERIJSKA KRILCA – Čuvaju vaše zdravlje

Značajno poboljšavaju antibakterijski efekat i sprečavanje buđi, što je dobro rešenje za čist vazduh.

FULL DC INVERTER

Digitalna kontrola, DC kompresor, DC motor unutrašnje jedinice, DC motor spoljašnje jedinice i DC elektronski ventil za proširenje donose tihi rad i efikasnost.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA 

Cevi za gas i tečnost mogu da se povežu kada je klima uređaj postavljen na zid sa strukturom koja ugradnju čini jednostavnom, što je praktično i efikasno.

GLASOVNA KONTROLA – olakšava svakodnevne aktivnosti bez potrebe za pritiskanjem tastera

UNIVERZALNA UNUTRAŠNJA JEDINICA

Unutrašnja jedinica može da se koristi i kao 1-1 split sistem i kao Multi-split sistem (Slobodno uklapanje). To je od velike pomoći za svakoga ko želi da doda jedinicu sistemu klima uređaja.

TIHI RAD SPOLJNE JEDINICE – Tiho i bez uznemiravanja

Hisense Inverter Expert tehnologija smanjuje buku spoljne jedinica za 5 dB tokom rada na niskoj frekvenciji.

SMART EYE – Pametno prepoznavanje za optimalan dotok vazduha

Hisense „Smart Eye“ može prepoznati, kod prisutnih osoba u prostoriji, njihove pozicije i aktivnosti. Na primer, kada pametno oko infracrvenim skeniranjem ustanovi da se korisnikova toplota povećala, pravac izduvavanja vazduha automatski će se prilagoditi njihovom položaju i njihovim trenutnim aktivnostima.

TMS COMFORT CONTROL SYSTEM – Pametna kontrola temperature, vlažnosti vazduha i brzine ventilatora

Hisense TMS tehnologija izračunava parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu 6 parametara: temperature, vlažnosti, brzine izduvavanja vazduha, toplotnog zračenja, količine odeće i aktivnosti korisnika, Hisense klima uređaj inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha.

AI SMART – Inteligencija koja radi za vas

Samo jednim taster možete pokrenuti inteligentan nadzor vazduha, kontrolu temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja vazduha na sveobuhvatan način. Ne morate da brinete o tome kako ćete koristiti klima uređaj. AI će to učiniti za vas, kako bi vam obezbedio maksimalnu udobnost u svakom trenutku.

GREJANJE NA -22°C – Superiorni kapacitet za grejanje

Mogućnost grejanja kada je spoljna temperatura čak i -22°C je omogućena našom tehnologijom predzagrevanja i dizajnom grejača spoljašne jedinice. Uživaćete u sunčanoj toploti sa savršenim kapacitetima za grejanje čak i u hladnim zimskim mesecima.

PAMETNA WIFI KONTROLA – Jednostavne i pouzdane WiFi komande

Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju (dostupna i na srpskom jeziku). Tako ćete moći da stvorite prijatnu atmosferu u domu pre dolaska kući ili da se brinete o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti.

SMART VOICE CONTROL – Pametna glasovna kontrola

Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.

4D AUTO SWING – Automatsko rotiranje lopatica

Automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, uređaj obezbeđuje optimalnu distribuciju i protok hladnog ili toplog vazduha kroz prostoriju u sva četiri smera. Hisense tehnologija za distribuciju vazduha u zatvorenom prostoru pruža korisniku maksimalnu udobnost.

ACTIVE CARBON FILTER – Najbolje upijanje čestica i neprijatnih mirisa

Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvanski dim. On je savršeno rešenje za eliminisanje neprijatnog vazduha i omaogućavanje uživanja u svežem i čistom vazduhu.

TIHI RAD – Smanjenje buke za vaš mir

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osetite kao da čujete tišinu.

DUAL SELF-CLEANING – Održavanje visoke efikasnosti i čistog vazduha

Hisense patent hidrofilni premaz nove generacije omogućava uklanjanje (nagomilane prašine/mikroorganizama/ulja) sa aluminijumskih površina pomoću ciklusa smrzavanja i odmrzavanja. Time se dodatno smanjuje i potrošnja električne energije. Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sek. kako bi osušio isparivač.

HISMART LIFE APLIKACIJA – Pametna kontrola bilo kad i bilo gde

Hisense HISMART LIFE aplikacija dostupna je za iOS i Android telefone. Jednostavna aplikacija na srpskom jeziku omogućava vam da kontrolišete klima uređaj gde god da se nalazite. Svi Hisense modeli inverter klima uređaja na srpskom tržištu imaju integrisan Wi-Fi modul, što znači da korisnik nema dodatni trošak kupovine Wi-Fi modula, kao što je praksa kod klima uređaja koji imaju Wi-Fi ready opciju.

SMART MODE – Jedan klik za savršenu temperaturu sobe

Zgodan režim u slučaju naglog pada temperature napolju tokom dana ili za korisnike koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i Smart Mode, a specijalni logički algoritam odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora.

ČETIRI REŽIMA ZA SPAVANJE – Najbolja temperatura za optimalan san

Spavanje je od vitalnog značaja za naše telo, a odmaranje donosi benefite za naše zdravlje. Hisense klime poseduju 4 noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.

I FEEL – Prilagođavanje temperature daljinskim upravljačem

I Feel je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.

8°C HEATING – Štedite energiju i čuvate svoj dom od zamrzavanja

Ovaj poseban režim rada inverter klima uređaja, održava sobnu temperaturu na 8°C čak i kada je spoljna temperatura veoma niska. Omogućava manju potrošnju električne energije i sprečava oštećenje opreme u prostoriji zbog niske temperature (pogodno za vikendice).

TIMER 24H – Podesite svakodnevni način rada

Možete podesiti klima uređaj da se automatski uključi ili isključi u određeno vreme tokom dana.

DIMMER – Noćni režim za uštedu energije

Pritisnite taster „Dimmer“ na daljinskom upravljaču da isključite displej na unutrašnjoj jedinici. Klima uređaj će štedeti energiju, a vi ćete uživati u mrklom mraku.

FULL DC INVERTER – Vrhunska tehnologija za najbolje performanse

360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

VISOKA EFIKASNOST I UŠTEDA ENERGIJE

3-DC Inverter tehnologija, Visokofrekventna tehnologija magnetne regulacije, 180° tehnologija sinusnog upravljanja talasima, Tehnologija kompenzacije obrtnog momenta niske frekvencije, Tehnologija ultra-široke regulacije frekvencije i Napredna samoadaptivna tehnologija pogona BLDC kompresora omogućavaju da Hisense klima uređaji budu još tiši i efikasniji tokom rada, što omogućava komforniju upotrebu.

FAST COOLING – Turbo režim za trenutnu promenu na bolje

Ova jedinstvena tehnologija slabe magnetne regulacije koristi se za rad na visokim frekvencijama pri visokiim temperaturama, čime se postiže veći kapacitet hlađenja i povećava brzina hlađenja prostorije za čak 25%.

DUAL DRAINAGE – Dva načina da se zadovolje vaše potrebe

Odvod kondenza, električni i gasni priključak sa leve ili desne strane proširuju mogućnosti prilikom ugradnje. Instalacija je jednostavna, a vi možete izabrati postavku priključaka, levo ili desno, kako najviše odgovara vašem prostoru.

HIDROFILNA ANTI-VIRUS ALUMINIJUMSKA REŠETKA – Eliminiše bakterije i donosi vam svež vazduh

Specijalna formula premaza na isparivaču višestruko pojačava funkciju odstranjivanja bakterija i čišćenja prašine.

AUTOMATSKO RESTARTOVANJE

U slučaju prekida električnog napajanja, klima uređaj će nastaviti rad čim se napajanje ponovo uspostavi. Nećete morati da ručno resetujete kontrole.

AUTOMATSKA DIJAGNOSTIKA I ZAŠTITA

Hisense klima uređaji imaju mogućnost praćenja grešaka, samodijagnostike i jasnog prikazivanja kodova grešaka u realnom vremenu, čime omogućavaju brže otklanjanje problema, lakše održavanje, kao i hitno isključivanje napajanja uređaja u slučaju preopterećenja sistema, čime se osigurava maksimalna bezbednost.

1W STANDBY – Ušteda energije

U stanju pripravnosti klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5 W koristi se samo 1 W na sat, što znači uštedu energije od 80%.

Karakteristike:

Opšte karakteristike:     Inverter, visokoefikasni

Zemlja porekla: Kina                                                                                                                          Instalacija: maksimalno rastojanje unutr/spolj. jed.(m) : 25 m

Unutrašnja / spoljašnja jedinica težina (kg):  10 / 33                                                                   Opseg rada (spoljašnji temperaturni opseg)  -22℃ do +43℃

Dimenzije unutrašnje jedinice: 835 × 305 × 198                                                                            Energetska klasa (hlađenje / grejanje) : A+++ / A+++

Dimenzije spoljašnje jedinice: 810 × 585 × 280                                                                             Kapacitet: 12000 BTU

Efikasnost                                                                                                                                             Upravljanje:

Površina (m²):  12~24                                                                                                                        Upravljanje:  Daljinsko upravljanje
Odnos E.E.R.:  4.43                                                                                                                              Uključenje:  Dugme za uključenje/isključenje aparata
Odnos C.O.P.:  4.29                                                                                                                              Temperatura grejanja (°C):  16-30
Nivoi brzine spoljašnjeg /unutrašnjeg ventilatora:  3 / 7                                                              Wi-Fi upravljanje:  Da, integrisano
Kapacitet odvlaživanja (l/h):  1.2                                                                                                      TMS sistem kontrole:  Da
Grejna snaga:  4200 W                                                                                                                       AI smart: Da
Opseg snage grejanja (W):  1600-4800                                                                                           Upravljanje glasom: Da
Minimalni protok vazduha:  480 m³/h
Protok vazduha max.:  650 m³/h                                                                                                       Oprema: 
Broj ventilatora:  7                                                                                                                                Klima uređaj i filter za odvlaživanje vazduha:
                                                                                                                                                                4 in 1- aroma + silver + catechin + HEPA + active carbon

Karakteristike                                                                                                                                       Dvostrani priključak za isušivanje unutrašnje jedinice:  Levo/desno

Automatsko ponovno uključenje (kod nestanka struje):  Da                                                        Termostat za sobnu temperaturu:  Da
Memorija položaja krilaca:  Da                                                                                                          Tajmer 24 h:  Da
Automatski rad:  Da
Funkcija samočišćenja:  Ne
Zaštita od zamrzavanja:  Da
Noćni režim rada:  Da, 4
Turbo rad:  Da
Hlađenje / grejanje:  Da / Da
Odvlaživanje:  Da
Ventiliranje – provetravanje:  Da
Otkrivanje suspendovanog gasa za hlađenje:  Ne
Tihi rad:  Da, 18 dB(A)
Automatsko kretanje krilaca:  Da
Zaštita od hladnog vazduha:  Da
Automatsko odmrzavanje:  Da
Funkcija hitnog uključivanja:  Da
FreezeProtect -15°C:  Da
Jonizator:  Ne
Body sensor:  Da
Višedimenzionalni protok vazduha:  Ne
HI-NANO zdravstvena zaštita:  Da
Dvostruko samočišćenje:  Da
Svež vazduh:  Ne
Prikazivanje kvaliteta vazduha na LED displeju:  Ne
Jednostavna ugradnja:  Ne
Servisna provera:  Da
Lako održavanje:  Ne
preuzeto sa:https://rs.hisense.com/.
Predlažemo da u donjem prilogu pogledate i model inverter klima uredjaja:
https://klimapingvin.rs/proizvod/hisense-inverter-fresh-master-hi-nano-qf35xw0eg/
  Mogućnost plaćanja u gotovini, karticama, na rate, putem čekova i administrativne zabrane.

  Kontaktirajte nas za ponudu

  Kontaktirajte nas za ponudu

  Kontakt

  011/3565-133
  Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

  Servis i servisna podrška

  © (Copyright) Klima PINGVIN 2024