Prodaja klima uređaja i dodatne opreme za klime

Trudimo se da u svakom članku koji objavimo istaknemo i da se bavimo prodajom, montažama i servisima klima uređaja, toplotnih pumpi i ventilacije. Iako imamo širok spektar klima uređaja u ponudi (i to različitih brendova), nekako uvek previdimo da pišemo o tome da mi prodajemo i dodatnu opremu za klima uređaje.

Aspen i Wipcool pumpice, Castolin program, Fisher program, Milwaukee francuski ključevi, gasovi, kondenzatori, usmerivači vazduha klime unutrašnjih i spoljašnjih jedinica, tečnosti za pranje klima uređaja, džakovi za pranje klima uređaja, nosači za spoljne jedinice klima uredjaja, kondenz creva, bakarne cevi, obujmice, nibco cevi, rekuperatori, kišne rešetke, Enpro cevi za ventilaciju različitih Fi feličina; a samo tek smo načeli dugačku listu u nabrajanju šta sve nudimo u prodaji…

Ako vam baš nešto zatreba, a mi to nemamo – naćićemo za vas.

Naš prodajni objekat se nalazi u Beogradu, Rakovica, u ulici Hajduk Veljkova broj 1. Ukoliko vam se učini da smo vam daleko, možete nas pozvati na telefone 011 3565-133 i/ili 065 3565-133 i poručiti robu. Sa nama možete dogovoriti na koji način želite dostavu poručene robe.

Photo image: copyright Klima Pingvin doo

Photo theme: „Ice Age 13 i Dima u kupovini dodatne opreme kod nas“

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2023