prečistači vazduha31. avgusta 2023.

Naš favorit u mesecu septembru

Kratko i jasno! – Daikinov prečistač vazduha 

Već smo u nekoliko navrata pričali o benefitima prečistača vazduha, ali zašto smo ga baš izabrali da bude favorit u septembru, odgovor je sasvim jednostavan. Cvetanje ambrozije, štira, koprive pojačava alergije kod dece i odraslih. Svako i sa malo narušenim zdravljem zna koliko mu je teško da septembar „pregura“ bez antihistaminika. Kijanje, kašalj, curenje nosa, osipi po koži, teško disanje, gušenje i mnogi drugi simptomi da bi se suzbili, moraju biti kontrolisani lekovima. Ali, šta ako se bar u jednom delu dana osetljive kategorije stanovništva mogu zaštiti od čestica prašine i polena ovih biljaka? Pa mogu. U svom domu, uz uključen prečistač vazduha, garantovano će osetiti blagodeti ovog aparata.

Mi smo takođe u jednom od tekstova naširoko pisali o prečistaču vazduha (uz ovlaživanje), pa ne bi bilo zgoreg da pogledate i taj tekst. Mali, kompaktan uređaj, uklopiv u svaki prostor (podesiv da stane u neki prazan ćošak), čeka na vas. Zašto ne biste rekli zbogom alergijama (bar dok ste u kući)?

Daikinovi prečistači vazduha su laki za održavanje, nisu nezgrapnog oblika i veličine; sasvim odgovaraju svačijem ukusu – bar što se tiče dizajna. Prosto, ove uređaje smo gledali iz više uglova (tražili smo im manu, ako se to može i sme naglas reći); i nismo im našli mane.

Naravno da ove prečistače vazduha mogu koristiti svi: razni izveštaji pokazuju da je u zatvorenim prostorima, (kakvi su naši domovi, ili radni prostori), lošiji vazduh. Bez obzira što se trudimo da prostor u kome boravimo održavamo na najvišem nivou, ne možemo pobediti prašinu ili uticaje spolja koji kada provetravamo prostorije ulaze kroz prozor. Zagušljiv vazduh utiče loše na koncentraciju, postajemo demotivisani, stvara alergijske reakcije, pa nam samim tim ugrožava imuni sistem.

Na Vama je da pročitate i naš članak koji vam ostavljamo u opisu ovog teksta, a potom i poručite svoj uređaj. Daikinove prečistače vazduha možete pogledati u odeljku prodavnica, i to Daikin prečistač vazduha kao i Daikin prečistač sa ovlaživačem vazduha

 

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontakt

011/3565-133
Hajduk Veljkova 1, Rakovica, Beograd

Servis i servisna podrška

© (Copyright) Klima PINGVIN 2023